Healing

Hvad er healing?

Healing betyder at gøre hel. Formålet er i al sin enkelhed at genskabe balance i din krop. Den skal give dig en god oplevelse af omsorg og kærlighed, give dig modet tilbage og give dig kræfter tilbage til at skabe dig det liv, du ønsker.

Når du modtager behandlingen, hjælper det dig med at åbne op for de blokeringer, der har sat sig som psykiske eller fysiske symptomer. På den måde vil energien igen kunne flyde frit i din krop. Det kan være du har brug for flere ssessioner, men ofte forsvinder dine symptomer hurtigt.

Healing er med til at give os en bedre og nemmere hverdag, gøre os mere glade, positive, mærke os selv mere, ja i det hele taget at gøre os hele igen.

Healingsformer

Jeg benytter flere forskellige healingsformer, alt efter hvad der lige er rigtigt for dig. Vi starter med en indledende samtale, når du kommer. Herefter mærker jeg ind i hvilken form for healing lige præcis du har brug for. Det kan f.eks være fra Moder Jord eller en healing, der går ind og fjerner blokeringer direkte. Healingen finder selv derhen hvor du har brug for den. En session varer ca 60 minutter.

Karmisk healing

Det kan også være, at du har brug for en session, hvor vi arbejder på at fjerne traumer og blokeringer fra tidligere liv. I så tilfælde bestiller du en Karmisk healing. Denne type behandling er effektiv mod traumer, blokeringer, svære relationer og gentagne livstemaer. Det er en dyb og meget stærk healingsform, som forløser karma fra tidligere liv. En session varer ca 60 minutter.

Fjernhealing

Du har også mulighed for at modtage healingen som fjernhealing. Her er du hjemme hos dig selv, et stille og roligt sted hvor du kan slappe af mens sessionen foregår. Jeg tuner ind på dig via energi og sender healing til dig. Efterfølgende sender jeg dig skriftligt de beskeder, der er kommet til dig under sessionen. Hvis du ønsker at få dem uddybet telefonisk, kan dette lade sig gøre efter nærmere aftale. Sessionen varer ca 30 minutter.

Du kan se priser på sessioner her