Tarotkort

Hvad kan du bruge tarotkort til?

Et tarotkort oplæg kan give dig rigtig gode input til, hvilke retninger og muligheder, der er i dit liv lige her og nu samt det indefor det næste år. Kortene kan fortælle dig om du er på rette vej i dit liv, om kærligheden, arbejdslivet, ja stort set alt. Dog kommer jeg aldrig ind på død og sygdom, da det ikke er etisk rigtigt for mig. Ej heller vil jeg kunne fortælle noget om 3. person.

Typer af tarotkort oplæg

Jeg lægger som udgangspunkt et årsoplæg med tarotkort og slutter af med enkelte englekort, som supplement. Her får du et oplæg, hvor vi gennemgår hver måned det næste år frem.

Under sessionen finder vi frem til hvordan årsoplægget skal lægges. Det kan være energien er til, at det skal være som en kombination af både tarotkort og englekort, og så gør vi det. Det kan også være, at der skal bruges flere kortsæt til oplægget.

Har du kun brug for at vide hvad der sker det næste kvartal, så er det også muligt at få lagt oplæg på det.

Det er også muligt at få lagt andre typer oplæg, for eksempel Det Keltiske Kors. Her tolkes der på 10 kort, som dækker fjern og nær fortid, nutid og fremtid, hvad der er kerneproblemet og hvordan du skal arbejde med det. Du får også indblik i hvad der kan ske, hvis du intet foretager dig.

Enkelt spørgsmål online

Du har desuden mulighed for at få afklaret enkelt spørgsmål. Her trækker jeg 2-3 kort og sender dig tolkningen skriftligt. Du kan derfor sidde hjemme og få hjælp til dine spørgsmål. Hvis du ønsker min tolkning uddybet telefonisk, kan det lade sig gøre efter aftale.

Jeg bruger både tarot- og englekort ved enkelt spørgsmål.

Du kan se priser på sessioner her

Ønsker du selv at lære mere om at lægge tarotkort? Læs mere om Tarot Workshop her