Håndlæsning

Hvad kan håndlæsning?

Håndlæsning er et fantastisk redskab til at få selvindsigt. I dine hænder kan jeg se dit smukkeste potentiale, dine fantastiske kompetencer og hvad der vil være godt for dig, lige her og nu i dit liv. Jeg kigger på alt i dine hænder, ikke kun linjer og mønstre, men også håndens form, fingrenes og neglenes udseende, buler, små skræmmer og huden.

Ved en håndlæsning, bruger jeg min medfødte intuition, psykologi, energi og clairvoyance sammen med læren om linjerne i dine hænder. Linjerne afspejler hvor du er i livet og de ændrer sig sammen med dig.

Vores personlighed udvikles gennem hele livet. I hånden findes en masse markeringer, der har direkte forbindelse til hjernen (nervetråde). Det er derfor man betragter håndfladernes linjer og mønstre som et spejlbillede af menneskets personlighed, følelsesmæssige og fysiske tilstand. Linjerne og mønstrene i håndfladerne ændrer sig i takt med, at personligheden udvikles gennem hele livet.

En håndlæsning er meget personlig og jeg oplever ofte, at mange bliver rørt over at blive set for første gang. Så forbered dig på en fantastisk oplevelse, hvor vi sammen finder frem til dine muligheder fremover.

En session varer ca 60 minutter.

Blindtegning

Ud over selve håndlæsningen tilbyder jeg også tolkning af blindtegning.

En blindtegning tegner du ved at løfte din hånd op i øjenhøjde. Er du højre håndet, er det højre hånd du tegner med og venstre du løfter. Du kigger på papiret hvor du starter, og så kigger du kun på den løftede hånd mens du tegner. Du skal tegne omridset af den løftede hånd, fra håndkant til håndkant.

Arrangementer

Hvis du holder en venindeaften, polterabend eller andre arrangementer, hvor I kunne tænke jer at opleve hvad en blindtegning kan fortælle jer, kommer jeg gerne ud og tolker en blindtegning for hver af jer. I får omkring 10-15 minutter pr person. Kontakt mig for mere information.

Du kan se priser på sessioner her

Som noget helt nyt kan du selv lære at læse hænder via mit Online håndlæsnings forløb. Læs mere om forløbet her

Hvis du hellere vil lære ved fysisk fremmøde er det også muligt. Jeg starter uddannelsesforløb op 1-2 gang årligt. Læs mere her