Tarot Workshop

Tarot Workshop

Tarot Workshop er for dig, som gerne vil lære at bruge tarotkort, både på dig selv og andre.

Vi gennemgår betydninger og tolkninger i en rolig og kærlig atmosfære. Du vil desuden få trænet din intuition i forbindelse med gennemgangen af kortene.

Undervisningen vil veksle mellem teori og øvelser for optimal energi og læring. Du kommer til at lære forskellige oplæg. Du kan være helt sikker på at gå hjem fra weekenden og være klar til at lægge tarotkort, både for dig selv og andre.

Du vil modtage dit eget helt nye sæt tarotkort. Det er de dejlige Hanson-Roberts tarotkort. Kortsættet er på engelsk men alt kursusmateriale er på dansk, så du vil sagtens kunne være med, selvom du ikke har de store engelsk kundskaber.

I forbindelse med workshoppen opretter jeg en lukket facebook gruppe, hvor du efterfølgende vil kunne sparre med mig og dine med-kursister, så du kan føle dig helt tryg ved brugen af dine nye tarotkort.

Næste workshop foregår i Herfølge, 25. + 26.4. 2020, fra 10-16 begge dage.

Der bliver serveret kaffe, the, vand og lidt lækkert undervejs. Frokosten skal du selv have med.

Pris for hele weekenden: 1695 kr.

Der er mulighed for at betale over 3 gange, 1. gang ved tilmelding. Herefter den 1. marts og sidste gang senest den 1. april 2020. Hvis tilmelding er tæt på workshoppens start betales hele beløbet.

Tilmelding og betaling sker her

Tilmeldingen er bindende.

Workshoppen gennemføres ved minimum 6 tilmeldte.