Uddannelser

Du kan vælge mellem online forløb, 1:1 uddannelser og workshops.

Som noget helt nyt har jeg lavet et Online håndlæsnings forløb. Læs mere uddybende information her.

Er du mere til en 1:1 uddannelse, kan du blive uddannet håndlæser med afsluttende skriftlig og mundlig eksamen. Næste uddannelsesforløb starter op sidst i april 2021 Skriv dig allerede nu op og reserver din plads. Læs mere her.

Næste Tarot workshop afholdes i november 2022. Her lærer du at navigere i tarottens verden, så du kan lave oplæg både til dig selv og andre. Læs mere her.

De populære Søndage i energiens tegn afholdessammen med ❤Janne´s Smil❤ For næste dato, se under afsnittet længere herunder.

Søndag i energiens tegn

Disse arrangementer holdes i samarbejde med ❤Janne´s Smil❤

Janne har Janne_smil_krystaller og du vil kunne se og købe krystaller på dagen. Janne har nogen helt fantastisk flotte krystaller i en rigtig god kvalitet.

Charlotte står for blindtegning, håndlæsning og tarot-/englekort.

Vi starter med at lave en blindtegning. Under meget grin og hygge fortæller Charlotte om hvad der kan ses ud fra en blindtegning. Alle får en masse indsigt i sig selv med hjem efter blindtegningen. Hvis tiden er til det, så kigger vi også kort i hænderne. Vi trækker tarot- og englekort, både på direkte spørgsmål og for at øve din intuition. Charlotte guider og hjælper med at tolke kortene.

Det er nogle dejlige timer, hvor hygge og kærlighed er i højsædet, og du får et indblik i krystallernes verden, håndlæsning og tarot-/englekort.

Der afsættes ca 15 minutters healing til hver, hvis vi satser på, at vi er 4-6 personer, så vi kan tage hensyn til restriktioner i forhold til Covid-19.

Tidspunkt: se nedenstående datoer. Søndagene afholdes i Roskilde eller Herfølge.

Pris: 249,- pr person. I prisen er der frugt, nødder, vand, kaffe og the plus selvfølgelig ovennævnte. Køber du krystaller kommer det oven i prisen ❤ 😍

Datoer:

  • 7. marts 2021 – Roskilde
  • 18. april 2021 – Roskilde
  • 23. maj2021 – Roskilde

Tilmelding er først gældende efter betaling på mobilepay 25676257 eller 40937399

Se mere om ❤Janne´s Smil på Facebook her